dinsdag 6 april 2010

Vakantie

Na alle serieuze en trieste berichtjes van de afgelopen weken is het wel weer eens tijd voor een vrolijk, zonnig berichtje. En zonnig was het zeker tijdens onze mini-vakantie naar Huanchaco!!

Vorige week was ik vanaf woensdag vrij in verband met Semana Santa. Barry en ik besloten ergens heen te gaan en na lang wikken en wegen werd het Huanchaco. Een beetje ver weg (ongeveer 9 uur ten noorden van Lima), maar we hebben geen seconde spijt gehad van onze keuze! Het was heerlijk! Drie dagen lang hebben we genoten van de zon, het zwembad bij het hotel, onze meegebrachte boeken, het strand, de zee, het surfen, de ijsjes, het lekkere eten en de relaxte sfeer. We hadden eigenlijk het plan Chan Chan, een Wereld Erfgoed Site, te gaan bezoeken, maar het luie leven beviel ons zo goed dat we lekker in Huanchaco gebleven zijn. Het enige actieve dat we gedaan hebben is surfen. Op donderdag hadden we onze eerste les. Ontzettend leuk, maar na afloop en met name de dag erna hadden we wel enorme spierpijn. Vrijdag dus maar niet gaan surfen, maar zaterdag weer wel. Niet makkelijk, maar wel erg leuk!! We waren nog nooit eerder in Huanchaco geweest, maar ik weet zeker dat we er een keer terug komen.

Gisteren nog even een dagje in Lima doorgebracht. We zijn lekker gaan shoppen, uit eten geweest en naar de bios (Alice in Wonderland in 3D). Al met al een zeer geslaagde mini-vakantie.

De pier in Huanchaco die door veel Peruaanse toeristen wordt gebruikt om te vissen.

Genieten van de zon (met t-shirtje aan, want hevig verbrand).

Vissers op caballitos, traditionele bootjes van riet.

Stoer he.

Mooi zonlicht aan het eind van de middag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.